Начало Цветя и растения Изложения "ФЛОРА БУРГАС" 2016
"ФЛОРА БУРГАС" 2016 Печат Е-мейл
XXXII  издание  на  Национална изложба за цветя с международно участие ''ФЛОРА БУРГАС'' 2016 ще се проведе от 29.04. до 07.05.2016 г. включително, в Приморски парк – Бургас на територията на експозиционен център Флора.
Flora_Burgas_2016.jpg
   
       „ФЛОРА БУРГАС“ 2016 ще се проведе с тема: „Живей цветно в зелен град“. Традиционно експозицията обхваща демонстрация на аранжировки от отрязан цвят, листно-декоративни растения, саксийни култури, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата. Участието в отделните конкурси, съгласно регламента , се заявява писмено с попълване на заявка. Участниците сами аранжират своя кът и се задължават да носят реквизит, по зададената тема, за него и допълнителен материал за подмяна на отрязан цвят, с цел да се запази първоначалната свежест на аранжировките до закриване на изложбата. За право на участие се внася такса в размер на 30 лв/кв.м. - изложбена част и 5 лв. /кв.м. на ден –търговска площ за цялото времетраене на изложението. Минималната заявена изложбена площ не може да бъде по - малко от 5 кв.м, а  търговксата площ 2 кв.м. Сумите се внасят по сметка на Общинско предприятие ''Летен театър, фестивали и концерти''. Сметка BG33SOMB91303143597200, BIC SOMBBGSF-Общинска банка АД, основание: Участие във ''Флора Бургас''2016.
   Крайният срок за подаване на заявка с конкретно посочена от участника изложбена и търговска площ е 29.03.2016г. на  адрес:  Община  Бургас,  ул.  ''Александровска''  No26  или  на  електронен адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите  
     Поради големия интерес, крайният срок за подаване на заявки по образец за участие в тазгодишното издание на Национално изложение за цветя с международно участие "Флора - Бургас"  се удължава до 17:00 часа на 05.04.2016 г.
 
< Предишна   Следваща >
© Енциклопедия - цветя и растения. Всички права запазени!
Сайта използва технологии, включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах! Затвори