Начало Цветя и растения Изложения "ФЛОРА БУРГАС" 2015
"ФЛОРА БУРГАС" 2015 Печат Е-мейл
XXXI издание на Национална изложба за цветя с международно участие „ФЛОРА БУРГАС” 2015 ще се проведе от 20.05 до 27.05.2015 г. включително, в  Приморски парк – Бургас на територията на новоизградения експозиционен център „Флора”.
 
flora-burgas-2015.jpg

       
       „ФЛОРА БУРГАС“ 2015 се провежда под надслов  „Природа - Човек -Хармония”.
 Традиционно експозицията обхваща демонстрация на аранжировки от отрязан цвят, листно-декоративни растения, саксийни култури, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата.
 Участието в отделните конкурси, съгласно регламента се заявява писмено с попълване на заявка. Участниците сами аранжират своя кът и се задължават да носят реквизит за него и допълнителен материал за подмяна на отрязан цвят, с цел да се запази първоначалната свежест на аранжировките до закриване на изложбата.
 За право на участие се внася такса в размер на 30 лв./кв.м. – изложбена част и 5 лв. /кв.м. на ден – търговска площ за цялото времетраене на изложението. Минималната заявена изложбена площ не може да бъде по-малко от 5 кв.м, а търговската площ 2кв.м. Сумите се внасят по сметка на Общинско предприятие „Летен театър, фестивали и концерти”. Сметка BG33SOMB91303143597200, BIC SOMBBGSF - Общинска банка АД, основание: Участие във „Флора Бургас“ 2015.
 Връчването на присъдените от журито награди и традиционната научно-теоретична конференция, ще се състоят на 23.05.2015г. от 10.00 часа в експозиционен център „Флора“.  
 Приложено Ви изпращаме регламент и заявка за участие. Крайният срок за подаване на заявка с конкретно посочена от участника изложбена и търговска площ е 20.04.2015 г. на адрес: Община Бургас, ул. „Александровска“ №26 или на електронен адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите   . Крайното местоположение се оказва на изложителите в двуседмичен срок преди откриване на изложението и след съобразяване на общата постановка на изложението и разпределението на заявените площи. След подаване на схемата от организаторите всички изложители се задължават в срок до три дни да внесат установените по регламент такси. Лице за контакти Саид Хамаме - тел: 0886 91 64 46.
 
 
 
 
< Предишна   Следваща >
© Енциклопедия - цветя и растения. Всички права запазени!
Сайта използва технологии, включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах! Затвори